Журнали

Зарплата та кадрова справа 10 лютого, 2020
3
П
Проєкт Закону про працю: аналіз нововведень

Новий рік — нові починання. «Під ялинку» від уряду нам дістався не лише оновлений Порядок інспектувань (деталі у «ЗКС», № 2/2020, с. 4 і 29), а й урядовий проєкт Закону про працю (законопроєкт № 2708 від 28.12.2019 р.). Зважаючи на те, що це ініціатива нинішньої влади, є висока ймовірність, що найближчим часом на нас очікує реформа у сфері трудових відносин.
«Це жах!» — скажете ви! І матимете рацію, адже планується кардинально оновити норми трудового законодавства. А всі ми знаємо, що штрафи за ці порушення — величезні (див. с. 4), і їх також планується зберегти й у майбутньому.
Традиційно редакція газети «Зарплата та кадрова справа» не стоїть осторонь нововведень. Уже в першому номері цього року (с. 48) ми започаткували нову рубрику — «Кодексозамінник», і ви вже мали змогу через призму казкових героїв оцінити, що нас усіх невдовзі чекає. Також ми намагаємося поточні матеріали кожного номера наповнювати стислими оглядами того, як сьогоднішні норми трудового законодавства вписуються у майбутні нововведення.
Сьогоднішній матеріал присвячено загальному огляду урядового проєкту Закону про працю у редакції, яку подано до Верховної Ради 28 грудня 2019 року.

-A
A+

№ 3, 2020  (с. 42)

Архив номеров

Вверх
Закрыть
Замовити зворотній дзвінок
Буде виконано оформлення передплати на обране видання
Телефон
Оформити
Повернутися
Закрыть
Вибачте, на обраний вами період передплата не здійснюється. Для того щоб задати своє питання телефонуйте на наші контактні телефони або скористайтеся формою зворотного зв'язку