Журнали

Зарплата та кадрова справа 25 серпня, 2014
4
Ч
Чи можна отримати податкову соціальну пільгу двічі?

СИТУАЦІЯ З ЖИТТЯ

Нещодавно Алла Іванівна, майстерний кухар НВК (це в неї основне місце роботи) вирішила трошки підзаробити та влаштуватися на літо попрацювати за сумісництвом у дитячому таборі. «І самій добре — зароблю копієчку, бо донька на виданні та син-студент, — міркувала вона, — і в таборі в нагоді стану». Надвечір вона згадала, що колись писала заяву у НВК про податкову соцпільгу. Але не пам’ятає вона, що там до чого. От як пиріжків напекти — це вона й серед ночі, а до тої бухгалтерії з якого боку підступитись? Може, їй пільга і в таборі належить?

Аж тут дзвінок у двері — у гості завітала сусідка, Валентина Федорівна, бухгалтер з НВК. Зраділа Алла Іванівна, як то кажуть: «про вовка промовка…». Всі в нас знають, що Валя бухгалтерію свою знає достеменно, от і пояснить все про ту пільгу. Розповіла Алла Іванівна сусідці про свої сумніви, а та й рада допомогти. Тож Валентина Федорівна розповідала, а Алла Іванівна — записувала: може, ще комусь із подружок згодиться «рецептик», як правильно пільгу отримати.

-A
A+

№ 4, 2014  (с. 25)

Архив номеров

Вверх
Закрыть
Замовити зворотній дзвінок
Буде виконано оформлення передплати на обране видання
Телефон
Оформити
Повернутися
Закрыть
Вибачте, на обраний вами період передплата не здійснюється. Для того щоб задати своє питання телефонуйте на наші контактні телефони або скористайтеся формою зворотного зв'язку