Журнали

Зарплата та кадрова справа 11 липня, 2022
13
У

УВАГА! Проєкт № 7251 таки стане Законом? Депутати проголосували, чекаємо на підпис Президента України

-A
A+

Ми вже три місяці згадуємо у своїх матеріалах законопроєкт № 7251 «Проєкт Закону про внесення змін до деяких законів України щодо оптимізації трудових відносин»1, який мав оновити «зарплатно-воєнний» Закон № 2136 та внести зміни до деяких норм КЗпП та Закону про відпустки щодо інших невоєнних змін.

1 липня 2022 року нарешті депутати проголосували за цей Закон. В цей же день його було підписано Головою ВРУ й направлено на підпис Президентові України. Ми вже знаємо його реквізити — Закон України від 01.07.2022 р. № 2352-IX. Чекаємо лише на підписання та опублікування тексту Закону.

Зміни цікаві, а деякі й резонансні, як-от скасування норми про збереження середнього заробітку за місцем роботи працівникам, які пішли служити (сподіваємося, ця норма не стане причиною вето…).

Усі новації ми оперативно розглянемо вже в наступному номері газети. Матеріали у міру їхньої підготовки будемо викладати в електронній версії газети «Зарплата та кадрова справа», № 14/2022. Тож готові аналітичні матеріали ви зможете прочитати на нашому сайті, не очікуючи на вихід № 14/2022, який заплановано на 25.07.2022 р. Оперативність важлива!

№ 13, 2022  (с. 3)

Архiв номерiв

Вверх
Закрыть
Замовити зворотній дзвінок
Буде виконано оформлення передплати на обране видання
Телефон
Оформити
Повернутися
Закрыть
Вибачте, на обраний вами період передплата не здійснюється. Для того щоб задати своє питання телефонуйте на наші контактні телефони або скористайтеся формою зворотного зв'язку