Журнали

Професійний бухгалтер 06 липня, 2020
31
Р
Розкриття інформації про кінцевих бенефіціарів: хто, коли та як?

Тільки-но набрав чинності Закон № 3611(з 28.04.2020 р.), який оновив процедури фінмоніторингу, загострилося питання розкриття інформації про кінцевих бенефіціарних власників (далі — КБВ), адже цей Закон вніс зміни, зокрема, і до Закону про держреєстрацію2(докладно про зміни та новації фінмоніторингу ми розповідали на сторінках нашого видання3).
Метою цього матеріалу є заспокоїти наших читачів та відповісти на найактуальніші запитання: хто і коли має розкрити інформацію про КБВ та які документи для цього підготувати.

Закон України «Про запобігання та протидію легалізації (відмиванню) доходів, одержаних злочинним шляхом, фінансуванню тероризму та фінансуванню розповсюдження зброї масового знищення» від 06.12.2019 р. № 361-IX.
Закон України «Про державну реєстрацію юридичних осіб, фізичних осіб — підприємців та громадських формувань» від 15.05.2003 р. № 755-IV.
-A
A+

№ 31, 2020  (с. 30)

Архив номеров

Вверх
Закрыть
Замовити зворотній дзвінок
Буде виконано оформлення передплати на обране видання
Телефон
Оформити
Повернутися
Закрыть
Вибачте, на обраний вами період передплата не здійснюється. Для того щоб задати своє питання телефонуйте на наші контактні телефони або скористайтеся формою зворотного зв'язку