Журнали

Професійний бухгалтер 04 травня, 2020
21-22
Д
Дорога ложка до обіду, або Особливості надання матеріальної допомоги на різні цілі

Юридичні та фізичні особи за власним бажанням можуть надавати матеріальну допомогу. Причому її отримувачами можуть бути не лише їхні працівники. На щастя, законодавчих обмежень у цьому питанні немає. Проте без обмежень податкових не обійтися. Річ у тому, що залежно від цілей, на які надається така допомога, різними будуть способи її оподаткування.
Сподіваємось, що у ці непрості для бізнесу часи ви знайдете можливість творити добро. Зараз це питання досить актуальне, адже велика кількість працівників на період карантину знаходиться у відпустці без збереження зарплати, і підтримка роботодавців у вигляді матдопомоги як ніколи доречна. В цій статті ми розглянемо найпоширеніші цілі надання матеріальної (благодійної) допомоги. Обирайте найбільш принагідну до вашої ситуації допомогу, та нехай завжди буде достатньо коштів на її виплату!

-A
A+

№ 21-22, 2020  (с. 14)

Архив номеров

Вверх
Закрыть
Замовити зворотній дзвінок
Буде виконано оформлення передплати на обране видання
Телефон
Оформити
Повернутися
Закрыть
Вибачте, на обраний вами період передплата не здійснюється. Для того щоб задати своє питання телефонуйте на наші контактні телефони або скористайтеся формою зворотного зв'язку