Журнали

Професійний бухгалтер 23 березня, 2020
14
В
Всеукраїнський карантин: варіанти дій для працівника й роботодавця

Всесвітня організація охорони здоров’я оголосила пандемію. У більшості країн вживаються безпрецедентні заходи для відвернення розповсюдження вірусу COVID-19. В Україні також здійснено низку дуже серйозних заходів: у всіх навчальних закладах на території нашої країни запроваджено карантин, установлено обмеження на проведення масових заходів, на два тижні повністю закрито міжнародне та обмежено внутрішнє транспортне сполучення, заборонено в’їзд іноземних громадян до України, заборонено експорт захисних масок, халатів та деяких інших товарів. На законодавчому рівні коронавірус визнано форс-мажорними обставинами (за наявності відповідних доказів негативних наслідків) тощо.
Мета всіх цих заходів — звести до мінімуму втрати життя й здоров’я людей. На жаль, ці заходи паралельно приносять фінансові втрати та трудові незручності. Сьогодні поговоримо про варіанти дій роботодавця стосовно працівників у період дії карантину.

-A
A+

№ 14, 2020  (с. 7)

Архив номеров

Вверх
Закрыть
Замовити зворотній дзвінок
Буде виконано оформлення передплати на обране видання
Телефон
Оформити
Повернутися
Закрыть
Вибачте, на обраний вами період передплата не здійснюється. Для того щоб задати своє питання телефонуйте на наші контактні телефони або скористайтеся формою зворотного зв'язку