Журнали

Бухгалтерія: бюджет 16 січня, 2023
3
А

Атестації тренерів-викладачів, які беруть участь у заходах для осіб з інвалідністю

-A
A+

Наказами Мінмолодьспорту від 15.12.2022 р. № 5068 та від 04.01.2023 р. № 35 внесено зміни до Порядку проведення атестації тренерів (тренерів-викладачів) та спортивних суддів, фахівців з питань фізкультурно-спортивної реабілітації, які беруть участь у фізкультурно-оздоровчих, фізкультурно-реабілітаційних та спортивних заходах для осіб з інвалідністю, затвердженого наказом Мінмолодьспорту від 05.05.2014 р. № 1407 (далі — Порядок № 1407).

1. Визначено, що у випадках, коли з незалежних від атестаційних комісій причин (загроза поширення епідемії, пандемії та/або на час воєнного стану, загрози військового, техногенного, природного чи іншого характеру тощо) атестація не може бути проведена, тренерам (тренерам-викладачам), які мають відповідну кваліфікаційну категорію з певного виду спорту, зберігається присвоєна раніше кваліфікаційна категорія на весь період таких випадків, але не більше ніж на шість місяців після їхнього офіційного завершення (новий пункт 14 розд. IV Порядку № 1407).

2. Викладено в новій редакції Результативні показники роботи тренерів (тренерів-викладачів), які враховуються при присвоєнні кваліфікаційних категорій, наведені в додатку 1 до Порядку № 1407.

Накази № 5068 та № 35 набирають чинності з дня офіційного опублікування (на момент підготовки номера не опубліковано).

№ 3, 2023  (с. 4)

Архiв номерiв

Вверх
Закрыть
Замовити зворотній дзвінок
Буде виконано оформлення передплати на обране видання
Телефон
Оформити
Повернутися
Закрыть
Вибачте, на обраний вами період передплата не здійснюється. Для того щоб задати своє питання телефонуйте на наші контактні телефони або скористайтеся формою зворотного зв'язку