Журнали

Бухгалтерія: бюджет 31 жовтня, 2022
40
Н

Нові норми в організації роботи електронних документів та їх підготовки до передавання на архівне зберігання

-A
A+

Наказом Мін’юсту від 14.10.2022 р. № 4527/5 внесено зміни до Порядку роботи з електронними документами у діловодстві та їх підготовки до передавання на архівне зберігання, затвердженого наказом Мін’юсту від 11.11.2014 р. № 1886/5.

Зокрема, виключено вимогу щодо погодження юридичними особами створення документів з кадрових питань (особового складу) в електронній формі з відповідною державною архівною установою, архівним відділом міської ради та унормовано питання передавання на архівне зберігання належним чином засвідчених паперових копій електронних документів постійного та тривалого (понад 10 років) зберігання.

Зазначені зміни відповідають вимогам Закону України «Про електронні довірчі послуги» та Типової інструкції з документування управлінської інформації в електронній формі та організації роботи з електронними документами в діловодстві, електронного міжвідомчого обміну, затвердженої постановою КМУ від 17.01.2017 р. № 55.

Наказ № 4527/5 набирає чинності з дня офіційного опублікування (на момент підготовки номера не опубліковано).

№ 40, 2022  (с. 4)

Архiв номерiв

Вверх
Закрыть
Замовити зворотній дзвінок
Буде виконано оформлення передплати на обране видання
Телефон
Оформити
Повернутися
Закрыть
Вибачте, на обраний вами період передплата не здійснюється. Для того щоб задати своє питання телефонуйте на наші контактні телефони або скористайтеся формою зворотного зв'язку