Журнали

Бухгалтерія: бюджет 10 жовтня, 2022
38
П

Положення про регіональну та місцеву комісію з питань техногенно-екологічної безпеки і надзвичайних ситуацій: є зміни

-A
A+

Постановою КМУ від 27.09.2022 р. № 1078 внесено зміни до Типового положення про регіональну та місцеву комісію з питань техногенно-екологічної безпеки і надзвичайних ситуацій, затвердженого постановою КМУ від 17.06.2015 р. № 409. Цей документ доповнено новим п. 91який передбачає наступне.

Голова комісії може прийняти рішення про проведення засідання комісії в режимі відеоконференції з використанням відповідного програмного забезпечення, зокрема через Інтернет (далі — онлайн-засідання комісії). В онлайн-засіданні комісії беруть участь члени комісії, а також інші особи, які визначені її головою.

Онлайн-засідання комісії можуть проводитися в невідкладних випадках, пов’язаних із запобіганням виникненню надзвичайних ситуацій, ліквідацією їх наслідків, а також з питань, пов’язаних з виникненням загрози життю та/або здоров’ю населення.

Підготовка та проведення онлайн-засідання комісії здійснюються секретаріатом комісії за допомогою відповідних структурних підрозділів місцевих органів виконавчої влади та органів місцевого самоврядування.

Секретаріат комісії забезпечує інформування членів комісії та інших визначених головуючим осіб, які будуть брати участь в онлайн-засіданні комісії, про дату і час проведення засідання та надсилає їм проєкт порядку денного.

Організаційно-технічне забезпечення проведення онлайн-засідання комісії покладається на відповідний підрозділ місцевих органів виконавчої влади та органів місцевого самоврядування.

Результати онлайн-засідання комісії оформлюються протоколом, який підписується головуючим та відповідальним секретарем комісії.

Постанова № 1078 набрала чинності 30.09.2022 р.

№ 38, 2022  (с. 4)

Архiв номерiв

Вверх
Закрыть
Замовити зворотній дзвінок
Буде виконано оформлення передплати на обране видання
Телефон
Оформити
Повернутися
Закрыть
Вибачте, на обраний вами період передплата не здійснюється. Для того щоб задати своє питання телефонуйте на наші контактні телефони або скористайтеся формою зворотного зв'язку