Журнали

Бухгалтерія: бюджет 22 серпня, 2022
31
Ф

Функціональний аудит органів виконавчої влади в умовах воєнного стану: затверджено Методику

-A
A+

Наказом НАДС від 14.07.2022 р. № 57-22 затверджено Методику проведення функціонального аудиту органів виконавчої влади в умовах воєнного стану.

Вона визначає загальні вимоги до проведення функціонального аудиту з метою підвищення ефективності державного управління та державної служби шляхом аналізу функцій органів виконавчої влади в умовах воєнного стану та визначення можливостей оптимізації їх штатної чисельності.

Методику розроблено для використання керівниками органів виконавчої влади, працівниками служб управління персоналом, керівниками самостійних структурних підрозділів та іншими державними службовцями органу виконавчої влади, які залучені до проведення функціонального аудиту.

За результатами проведення функціонального аудиту здійснюється підготовка звіту, який подається уповноваженим структурним підрозділом на розгляд керівника органу виконавчої влади.

За результатами розгляду звіту керівник органу виконавчої влади приймає рішення щодо оголошення простою на період воєнного стану, оптимізації функцій та штатної чисельності органу виконавчої влади.

Наказ № 57-22 набрав чинності 29.07.2022 р.

№ 31, 2022  (с. 3)

Архiв номерiв

Вверх
Закрыть
Замовити зворотній дзвінок
Буде виконано оформлення передплати на обране видання
Телефон
Оформити
Повернутися
Закрыть
Вибачте, на обраний вами період передплата не здійснюється. Для того щоб задати своє питання телефонуйте на наші контактні телефони або скористайтеся формою зворотного зв'язку