Журнали

Бухгалтерія: бюджет 11 квітня, 2022
14
А

Атестація тренерів (тренерів-викладачів) у період воєнного стану

-A
A+

Наказом Мінмолодьспорту від 28.03.2022 р. № 853 внесено зміни до Порядку проведення атестації тренерів (тренерів-викладачів), затвердженого наказом Мінмолодьспорту від 13.01.2014 р. № 45 (далі — Порядок № 45).

Так, розд. IV Порядку № 45 доповнено п. 15 такого змісту:

ЦИТАТА. «15. У випадках коли з незалежних від атестаційних комісій причин (загроза поширення епідемії, пандемії та/або на час воєнного стану, загрози військового, техногенного, природного чи іншого характеру тощо) атестація не може бути проведена тренерам (тренерам-викладачам), які мають відповідну кваліфікаційну категорію з певного виду спорту, зберігається присвоєна раніше кваліфікаційна категорія на весь період таких випадків, але не більше ніж на 6 місяців після їх офіційного завершення.».

(новий п. 15 розд. IV Порядку № 45)

Отже, виходячи з нового п. 15 розд. IV Порядку № 45, якщо атестація тренерів (тренерів-викладачів) у період воєнного стану:

  • може бути проведена, то її проводять за правилами, визначеними Порядком № 45;
  • не може бути проведена, при цьому в період воєнного стану закінчиться термін кваліфікаційної категорії, то чинність такої категорії зберігається до кінця воєнного стану + 6 місяців після його завершення.

Наказ № 853 набирає чинності з дати опублікування (на момент підготовки номера не опубліковано)

№ 14, 2022  (с. 4)

Архiв номерiв

Вверх
Закрыть
Замовити зворотній дзвінок
Буде виконано оформлення передплати на обране видання
Телефон
Оформити
Повернутися
Закрыть
Вибачте, на обраний вами період передплата не здійснюється. Для того щоб задати своє питання телефонуйте на наші контактні телефони або скористайтеся формою зворотного зв'язку