Журнали

Бухгалтерія: бюджет 19 грудня, 2022
47-48
С

Сплата податку на доходи фізосіб військовою частиною

-A
A+

В ІПК від 21.01.2022 р. № 95/ІПК/99-00-04-03-03-06 податківці пояснили, до якого бюджету військова частина, що повернулася до місця постійної дислокації, але деякі невідокремлені підрозділи якої залишилися в районі проведення операції Об’єднаних сил (поза межами місця реєстрації юрособи), тобто розміщується в безоплатно переданих в строкове користування спорудах, має сплачувати податок на доходи фізосіб.

Так, якщо деякі невідокремлені підрозділи військової частини розміщуються в спорудах (будівлях) поза межами місця реєстрації військової частини та отримують доходи у вигляді грошового забезпечення, то військова частина зобов’язана перераховувати податок на доходи фізичних осіб із зазначених доходів до відповідного бюджету за місцезнаходженням (розташуванням) таких приміщень (неосновне місце обліку) на рахунки, відкриті в органах ДКСУ.

№ 47-48, 2022  (с. 3)

Архiв номерiв

Вверх
Закрыть
Замовити зворотній дзвінок
Буде виконано оформлення передплати на обране видання
Телефон
Оформити
Повернутися
Закрыть
Вибачте, на обраний вами період передплата не здійснюється. Для того щоб задати своє питання телефонуйте на наші контактні телефони або скористайтеся формою зворотного зв'язку