Журнали

Бухгалтерія: бюджет 25 липня, 2022
28
Н

Норми часу для планування та обліку навчальної роботи педагогічних і науково-педагогічних працівників закладів фахової передвищої освіти: є уточнення

-A
A+

Наказом МОН від 01.07.2022 р. № 604 внесено зміни до Змін до Норм часу для планування і обліку навчальної роботи педагогічних і науково-педагогічних працівників закладів фахової передвищої освіти, затверджених наказом МОН від 24.05.2022 р. № 472 (далі — Зміни до норм).

Перелічимо зміни.

1. Встановлено, що кількість осіб в академічній групі, сформованій зі здобувачів фахової передвищої освіти денної форми здобуття освіти, які навчаються за освітньо-професійними програмами за спеціальностями «023 Образотворче мистецтво, декоративне мистецтво, реставрація», «024 Хореографія», «025 Музичне мистецтво» галузі знань «02 Культура і мистецтво» (а також за аналогічними освітньо-професійними програмами галузі знань «01 Освіта») та за освітньо-професійними програмами за спеціальностями «221 Стоматологія», «223 Медсестринство» галузі знань «22 Охорона здоров’я», може бути зменшена вдвічі в порівнянні з вищенаведеними.

2. Уточнено порядок визначення норми часу для:

  • проведення практичних занять, лабораторних занять, індивідуальних занять;
  • керівництва навчальною практикою; керівництв виробничою технологічною, іншими видами практик, включаючи приймання звітів з практики та інше.

Наказ № 604 та Зміни до норм набрали чинності одночасно — з 19.07.2022 р.

№ 28, 2022  (с. 5)

Архiв номерiв

Вверх
Закрыть
Замовити зворотній дзвінок
Буде виконано оформлення передплати на обране видання
Телефон
Оформити
Повернутися
Закрыть
Вибачте, на обраний вами період передплата не здійснюється. Для того щоб задати своє питання телефонуйте на наші контактні телефони або скористайтеся формою зворотного зв'язку