Журнали

Платник єдиного податку 24 червня, 2019
24
В
Він полетів, але обіцяв повернутися: в очікуванні учасника ТОВ

  У ТОВ1, яке має одного учасника — фізичну особу, виникла виробнича необхідність внести зміни до статуту (змінити назву та місцезнаходження). Але учасник вже декілька років мешкає за кордоном (в США) та не дуже опікується колись створеним підприємством. Поточними справами керує найманий директор та завжди готовий підставити плече головний бухгалтер. Але в нашому випадку цих осіб недостатньо, адже вищим органом управління ТОВ є загальні збори учасників, і саме до їх компетенції належить питання внесення змін до статуту. Учасник пропонує оформити довіреність на близьку особу, яка буде представляти його інтереси, приймати рішення, підписувати необхідні документи, зокрема, нову редакцію статуту.
Виникли запитання: чи може бути представником учасника директор цього ж ТОВ і як оформити довіреність від особи, яка перебуває за кордоном?

Товариство з обмеженою відповідальністю.

-A
A+

№ 24, 2019  (с. 22)

Архив номеров

Вверх
Закрыть
Замовити зворотній дзвінок
Буде виконано оформлення передплати на обране видання
Телефон
Оформити
Повернутися
Закрыть
Вибачте, на обраний вами період передплата не здійснюється. Для того щоб задати своє питання телефонуйте на наші контактні телефони або скористайтеся формою зворотного зв'язку