Журнали

Медична бухгалтерія 12 грудня, 2022
23
Н

НСЗУ приймає пропозиції для укладення договору на 2023 рік за спрощеною формою до 19 грудня

-A
A+

МОЗ на своєму офіційному сайті1 проінформував, що до 18:00 19 грудня 2022 року НСЗУ приймає пропозиції від ЗОЗ для укладення договору за спрощеною формою.

Подати пропозиції за спрощеною формою можуть ЗОЗ-КНП, які:

  • мають договір у 2022 році та планують укласти договір за тими ж пакетами (або меншою кількістю) й виключно за тими ж місцями надання послуг, які були зазначені в договорі станом на дату подання пропозиції;
  • відповідають умовам закупівлі та специфікації за відповідними пакетами на 2023 рік.

До пропозиції потрібно додати:

  • скановану копію документа, що підтверджує повноваження підписанта;
  • скановану копію документа, що підтверджує доступність будівлі та приміщення, у яких суб’єкт господарювання провадитиме свою діяльність, для осіб з інвалідністю та інших маломобільних груп населення відповідно до будівельних норм і правил, виданого фахівцем із питань технічного обстеження будівель і споруд, який має відповідний кваліфікаційний сертифікат, у разі внесення змін до самого документа, який подавали під час укладання договору на 2022 рік.

Оголошення про укладання договорів про медичне обслуговування населення за програмою медгарантій містяться на сайті НСЗУ2. Вимоги до закупівлі медичних послуг також розміщені на сайті НСЗУ (розділ «Вимоги ПМГ 2023»3).

Договори укладають на термін 01.01.2023–31.12.2023.

№ 23, 2022  (с. 3)

Архiв номерiв

Вверх
Закрыть
Замовити зворотній дзвінок
Буде виконано оформлення передплати на обране видання
Телефон
Оформити
Повернутися
Закрыть
Вибачте, на обраний вами період передплата не здійснюється. Для того щоб задати своє питання телефонуйте на наші контактні телефони або скористайтеся формою зворотного зв'язку