Журнали

Медична бухгалтерія 03 жовтня, 2022
19
А

Атестація лікарів: передбачено 20 балів за володіння цифровими компетенціями

-A
A+

МОЗ ухвалив наказ від 09.09.2022 № 1640 (далі — наказ № 1640), яким уніс зміну до абз. 2 п. 6 розд. VI Порядку проведення атестації лікарів, затвердженого наказом МОЗ від 22.02.2019 № 446, замінивши його трьома новими абзацами. Так, вплив на результат атестації буде мати цифрова грамотність лікаря: передбачено, що будуть ураховуватися щорічно не більше ніж 20 балів з питань цифрових компетентностей. З питань медичної етики, деонтології, комунікаційних навичок та з інших питань залишилась незмінною максимальна кількість балів — 8.

Зауважимо, що наказом МОЗ від 04.08.2022 № 1415 на період дії воєнного стану зупинено проведення атестації на підтвердження звання лікаря (провізора) — спеціаліста, атестації на присвоєння (підтвердження) кваліфікаційних категорій лікарям (провізорам), атестації на підтвердження звання спеціаліста й атестації на присвоєння (підтвердження) кваліфікаційних категорій професіоналам із вищою немедичною освітою, які працюють у сфері охорони здоров’я, атестації на присвоєння (підтвердження) кваліфікаційних категорій молодшим спеціалістам із медичною освітою та фармацевтам.

Наказ № 1640 набере чинності в день його офіційного опублікування.

№ 19, 2022  (с. 3)

Архiв номерiв

Вверх
Закрыть
Замовити зворотній дзвінок
Буде виконано оформлення передплати на обране видання
Телефон
Оформити
Повернутися
Закрыть
Вибачте, на обраний вами період передплата не здійснюється. Для того щоб задати своє питання телефонуйте на наші контактні телефони або скористайтеся формою зворотного зв'язку