Журнали

Практика МСФЗ 23 березня, 2020
3
М
МСФЗ 16 та КТМФЗ 23: примітні розкриття

МСФЗ-звітність більшості підприємств за 2019 рік буде вперше містити примітки, пов’язані з МСФЗ 16 «Оренда» та КТМФЗ 23 «Невизначеність щодо підходів до податку на прибуток». Досвіду формування таких приміток наразі майже немає. Тому є сенс подивитися на асортимент, який пропонується в модельних (ілюстративних) звітах, складених фахівцями «Великої четвірки». Звісно, позиція цих провідників не є істиною в останній інстанції, і керівництво підприємств може реагувати на вимоги стандартів так, як вважає за потрібне. Але ми переконані в тому, що знайомство з поглядами авторитетних експертів ніколи не завадить. Крім того, інколи може бути корисно поглянути на досвід тих підприємств, які застосовували МСФЗ 16  достроково.
У цій публікації ми зупинимось на деяких питаннях щодо подання приміток у звітах підприємств-орендарів. Адже саме в цій царині зміни найрадикальніші.

-A
A+

№ 3, 2020  (с. 17)
Вверх
Закрыть
Замовити зворотній дзвінок
Буде виконано оформлення передплати на обране видання
Телефон
Оформити
Повернутися
Закрыть
Вибачте, на обраний вами період передплата не здійснюється. Для того щоб задати своє питання телефонуйте на наші контактні телефони або скористайтеся формою зворотного зв'язку