Журнали

Практика МСФЗ 24 травня, 2021
5
Go
Going concern в епоху covid-19: головні акценти та перспективи

Минуло вже більше ніж рік від початку світової пандемії, що створила «нову нормальність» у більшості галузей людської діяльності. Доти протягом багатьох десятиліть людство не стикалося з необхідністю настільки масштабно дистанціюватися, щоб це перекраяло собою сталий лад професійного життя. У березні вже поточного року в Україні знову запроваджені були карантинні заходи, отже, багато хто з читачів, можливо, саме оговтується від чергових перебоїв у функціонуванні бізнесу.
Позначки виявилися для всіх дуже неоднорідними. Навіть в економічних системах окремих країн банки та страхові організації продовжили діяти майже у звичному режимі, тоді як аудитори, так само як більша частина їхніх клієнтів, вимушені були звикати до дистанційних методів роботи. Ось тут і постало вперше одне з головних питань новоствореної економічної кризи: чи зможе підприємство протягнути ще принаймні один звітний період?

-A
A+

№ 5, 2021  (с. 61)
Вверх
Закрыть
Замовити зворотній дзвінок
Буде виконано оформлення передплати на обране видання
Телефон
Оформити
Повернутися
Закрыть
Вибачте, на обраний вами період передплата не здійснюється. Для того щоб задати своє питання телефонуйте на наші контактні телефони або скористайтеся формою зворотного зв'язку