Журнали

Практика МСФЗ 24 травня, 2021
5
П
Професійні судження оцінювача й аудитора та їх вплив на достовірність фінансової звітності підприємства

У квітні цього року Всеукраїнська професійна громадська організація «Спілка аудиторів України» спільно з громадською організацією «Всеукраїнське об’єднання «Українське товариство оцінювачів» провели вебконференцію «Аудит облікових оцінок та аудиторські докази в контексті інформації, підготовленої експертом управлінського персоналу». Лунали різні думки стосовно того, яким чином аудитор повинен аналізувати доречність і надійність інформації, яку підготував експерт управлінського персоналу щодо облікових оцінок, у тому числі в разі залучення професійного оцінювача як незалежного експерта, для подальшого використання такої інформації як аудиторських доказів.
Своє професійне судження щодо цього авторка публікації довела до учасників вебконференції в доповіді та наразі спробує довести власну думку до більш широкого кола зацікавлених фахівців.

-A
A+

№ 5, 2021  (с. 48)
Вверх
Закрыть
Замовити зворотній дзвінок
Буде виконано оформлення передплати на обране видання
Телефон
Оформити
Повернутися
Закрыть
Вибачте, на обраний вами період передплата не здійснюється. Для того щоб задати своє питання телефонуйте на наші контактні телефони або скористайтеся формою зворотного зв'язку