Журнали

Практика МСФЗ 26 вересня, 2022
9
AC

ACCA Virtual Careers Fair: шанс для українських фінансистів та бухгалтерів

Практика МСФЗ зараз як ніколи зацікавлена в підтримці українських експертів.
Отримати роботу в міжнародній компанії — можливість, якою не варто нехтувати, тому вважаємо, що інформація про захід буде надзвичайно актуальна нашим читачам.

-A
A+

Анна Хомюк, generalist editor, ACCA DipIFR

 

ACCA проводить Virtual Careers Fair (VCF) у різних регіонах із 2020 року (понад 10 у всьому світі на рік). Цього року для ЄС така подія запланована на 26 жовтня. Граничного терміну реєстрації немає, але найкраще зробити це завчасно (мінімум за тиждень), адже роботодавці будуть вивчати резюме та обирати, з ким із кандидатів бажають поспілкуватися у відеоінтерв’ю. Зареєструватися кандидати можуть за посиланням.

Це можливість рекрутерам роботодавців завчасно не лише отримати доступ до резюме потенційних кандидатів, а й поспілкуватися безпосередньо з ними та навіть запланувати відеочати за ініціативою саме роботодавця. При цьому створено спеціальний застосунок, який можна завантажити з App Store чи Play Market для зручнішої участі з мобільного. Також паралельно на заході є зазвичай кілька вебінарів, які часто розповідають нюанси пошуку роботи чи написання резюме.

У минулі роки українці брали участь у VCF лише як кандидати, але цього року для експерименту провідним роботодавцям з України також дозволили взяти участь у VCF для ЄС. Це EY та КПМГ. Окрім цих двох українських роботодавців, уже більше ніж 120 роботодавців з ЄС зареєструвалися для участі, і реєстрація триває.

Гарною новиною також є те, що участь у заході безкоштовна як для роботодавця, так і для кандидатів. Тому це чудовий шанс оцінити свої можливості на ринку праці.

 

 

 

№ 9, 2022  (с. 34)
Вверх
Закрыть
Замовити зворотній дзвінок
Буде виконано оформлення передплати на обране видання
Телефон
Оформити
Повернутися
Закрыть
Вибачте, на обраний вами період передплата не здійснюється. Для того щоб задати своє питання телефонуйте на наші контактні телефони або скористайтеся формою зворотного зв'язку