Журнали

Новий бюджетний облік 23 серпня, 2021
8
У
Украдене майно: повідомити, перевірити, знайти винного, списати

Вкрали сервер. Матеріально відповідальна особа відмовляється брати на себе відповідальність, оскільки крадіжку було здійснено вночі, коли працював сторож, який, у свою чергу, також відмовляється компенсувати збитки. Як діяти в такій ситуації та як відобразити таку неприємність у бухобліку? Допоможіть розібратися в цьому питанні.

(Перелік посад і робіт, які заміщаються або виконуються працівниками, з якими підприємством, установою, організацією можуть укладатися письмові договори про повну матеріальну відповідальність за незабезпечення збереження цінностей, які були передані їм для зберігання, обробки, продажу (відпуску), перевезення або застосування у процесі виробництва, — додаток № 1 до постанови Держкомпраці СРСР та Секретаріату ВЦРПС від 28 грудня 1977 року № 447/24 (зі змінами, унесеними постановою Держкомпраці СРСР та Секретаріату ВЦРПС від 14.09.1981 № 259/16-59))

-A
A+

№ 8, 2021  (с. 12)

Архив номеров

Вверх
Закрыть
Замовити зворотній дзвінок
Буде виконано оформлення передплати на обране видання
Телефон
Оформити
Повернутися
Закрыть
Вибачте, на обраний вами період передплата не здійснюється. Для того щоб задати своє питання телефонуйте на наші контактні телефони або скористайтеся формою зворотного зв'язку