Статті

Н

Навіщо передплата, якщо є Інтернет та форуми?

Давно я не писав в улюблену редакцію. Але тут нещодавно відбулася в мене дуже цікава розмова з моєю колежанкою та давнім другом — Марією. Переповідаю, а ви, дорогі колеги, думайТЕ.

23 грудня, 2019

Cтаттю взято з газети  "Зарплата та кадрова справа"№24

***

— Це що в тебе передплата на 2020 рік газети «Зарплата та кадрова справа»? Ну, ти, Петре, динозавр! Світ поглинула глобальна діджиталізація, а ти досі паперові газети передплачуєш! — вколола мене Марія. — Усе ж в Інтернеті є. Безкоштовно!

— І то правда, Машо. Якось я не подумав. Адже є Інтернет.

***

Навіщо нам школи та вчителі? Усе ж в Інтернеті є! Правда, як би нам потім років так через -надцять не отримати приблизно таке резюме від претендента на посаду бухгалтера:

«Вітаннячко.

Хочу-неможу у вас працювати.

Що по зп?

+ 100 до карми за відповідь»

Або 2 × 2 за ситуацією, то 3, то 5, якщо пощастить — 4.

***

І лікарі нам теж не потрібні, Машо! А навіщо? Усе ж в Інтернеті є! Зайдеш на форум, напишеш, що і де болить, тобі там «Айболити» розкажуть, як лікувати. У когось щось подібне точно було.

Ну, на крайній випадок, лікуй вовчак або васкуліт. І не забудь зробити МРТ. Я один серіал про медиків дивився, там доктор усі сезони так робив.

***

І передплата спеціалізованого видання нам не потрібна. Все ж в Інтернеті є!

І байдуже, що матеріал може бути датований роком, коли, наприклад, на ПКУ ще й натяку не було.

Або писав його найманий копірайтер без економічної освіти. «Води налив», а відповіді так і не знайшов. Чи чого доброго законодавство сусідньої держави процитував.

А ще ж на форум можна зайти! Особливо слухай поради, які починаються з «Я вже 100 разів так робив і нічого…». Ну, перевірено ж. Гарантія, так би мовити.

***

І дійсно, чого це я тут газету до дір зачитую? Позначки, закладки роблю. Новий номер чекаю дужче, ніж матч нашої збірної з футболу… І на «Гарячу лінію» редакції телефоную, коли щось у статті не зрозумів або з якоюсь нестандартною ситуацією зіткнувся. Там же на запитання відповідають безпосередньо фахівці редакції, а не «Гурубухобліку2000» або «Майстер-трудовик-кадровик». І вже ніде правди діти, можу і на електронку редакційну запитання надіслати, якщо «Гаряча лінія» «закрита». Подумаєш: письмова відповідь редакції прийде. Як зрозуміти: нормальний матеріал чи ні? Адже «лайків» немає...

Усе ж в Інтернеті є! І думки компетентних органів теж...

****

— Петю, Петю, зупинися. Я тебе зрозуміла. Ти, як завжди, маєш рацію! Не врахувала я цього. Не злися. Дай контакти, як газету «Зарплата та кадрова справа» передплатити.

Через день.

— Петре! А ти знав, якщо передплатити паперову версію газети, то електронна йде у подарунок? Все-таки діджиталізація...

Машу можна перемогти, але не виправити .

☎ 044-22-11-307, 050-339-17-09, 067-571-01-21

подписка "Зарплата и кадровое дело"

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Календар

На цьому тижні
подій немає

Вверх
Закрыть
Замовити зворотній дзвінок
Буде виконано оформлення передплати на обране видання
Телефон
Оформити
Повернутися
Закрыть
Вибачте, на обраний вами період передплата не здійснюється. Для того щоб задати своє питання телефонуйте на наші контактні телефони або скористайтеся формою зворотного зв'язку