Новости

Уряд підтримав реалізацію експериментального проєкту з впровадження е-квитка на транспорті

30.07.2020

 29 липня на своєму засіданні Уряд схвалив розроблений Міністерством інфраструктури проєкт постанови КМУ, який передбачає реалізацію експериментального проекту щодо впровадження послуги з оформлення єдиного е-квитка на Транспортному порталі електронних послуг e-transport.gov.ua. Це сприятиме наданню зручних та сучасних цифрових послуг для населення у різних видах транспорту в одному місці при плануванні подорожі.

Про це повідомив Міністр інфраструктури України Владислав Криклій.

“Сучасний транспорт має бути максимально простим, комфортним та зручним для кожного. Можливість придбання е-квитків у різних галузях транспорту роблять сервіс для пасажира простішим у використанні, а саму послугу швидшою в оформленні. Наша амбітна мета – об’єднати всі види транспорту одним електронним квитком. Щоб всі послуги при плануванні подорожі можна було отримати в одному місці, зручно та швидко. Експериментальний проєкт з впровадження е-квитка починаємо у столиці із єдиного е-квитка на залізницю та метро. Вдячний колегам-урядовцям за підтримку цієї ініціативи”, - зазначив очільник Міністерства.

Впровадженням експериментального проекту займатиметься ДП “Галузевий центр цифровізації та кібербезпеки” у співпраці з АТ “Укрзалізниця” та авіакомпанією SkyUp. Відповідно до схваленої Урядом постанови, пропонується затвердити Порядок реалізації проекту та встановити термін його реалізації до 30 червня 2021 року.

Календарь

На этой неделе
событий нет

Вверх
Закрыть
Заказать обратный звонок
Будет выполнено оформление подписки на выбранное издание
Телефон
Оформить
Вернуться
Закрыть
Извините, на выбранный вами период подписка не осуществляется. Для того чтобы задать свой вопрос звоните на наши контактные телефоны или воспользуйтесь формой обратной связи