Новости

Власники і керівники торгових мереж, закладів громадського харчування, побутового обслуговування м. Києва повинні організувати тестування своїх співробітників ІФА-тестами

22.06.2020

Власники і керівники торгових мереж, закладів громадського харчування, сфери побутового обслуговування повинні організувати тестування своїх співробітників ІФА-тестами. Про це мер Києва Віталій Кличко заявив під час онлайн прес-конференції.

«Хочу повідомити, що штаб із надзвичайних ситуацій міста ухвалив сьогодні рішення про те, що власники і керівники торгових мереж, закладів громадського харчування, сфери побутового обслуговування повинні організувати тестування своїх співробітників ІФА-тестами. Це тести, що визначають наявність в організмі антитіл до вірусу. Такі тести потрібно робити раз на місяць. Оскільки йдеться про людей, які працюють у компаніях із великою кількістю відвідувачів. І де висока ймовірність інфікування коронавірусом», – наголосив Віталій Кличко.

Він також зазначив, що Київ збільшує кількість тестувань на COVID-19. Оскільки все більше людей звертаються до медиків із симптомами коронавірусу та запаленням легень.

«Тільки «Київський лабораторний центр МОЗ України» зробив майже 40 тисяч досліджень ПЛР-тестів. Такі дослідження роблять іще у 4 комунальних медзакладах Києва. А також – у приватних клініках і державних медичних установах. Зокрема, мобільні бригади медиків від початку роботи відібрали майже 24,5 тисячі зразків біоматеріалу для дослідження. Показник тестування у столиці – найвищий в Україні і становить 67 тестів на 100 тисяч мешканців міста», – підкреслив Віталій Кличко.

Календарь

На этой неделе
событий нет

Вверх
Закрыть
Заказать обратный звонок
Будет выполнено оформление подписки на выбранное издание
Телефон
Оформить
Вернуться
Закрыть
Извините, на выбранный вами период подписка не осуществляется. Для того чтобы задать свой вопрос звоните на наши контактные телефоны или воспользуйтесь формой обратной связи