Новости

Оновлено Електронний інструмент з фінансового планування доходів і видатків надавача первинної медичної допомоги «InSight 3.0».

12.05.2020

Експерти проекту USAID «Підтримка реформи охорони здоров’я» оновили «InSight» (наразі доступна версія 3.0.), щоб полегшити надавачів ПМД роботу з фінансового планування доходів та видатків.

В «InSight 3.0» оновлено:

  • перелік законодавства для врахування при роботі з електронним інструментом;
  • особливості фінансування для первинної медичної допомоги відповідно до Програми медичних гарантій 2020 (капітаційна ставка, вікові коригувальні коефіцієнти, ліміти декларацій та ін.), зазначені у постанові Кабміну від 05.02.2020 № 65;
  • принципи роботи з Табелем матеріально-технічного оснащення;
  • інструкції з користування електронним інструментом із врахуванням пропозицій користувачів (Див. документ Інструкція з користування електронним інструментом з фінансового планування доходів і видатків надавача первинної медичної допомоги «InSight 3.0» та відповідну презентацію).

Нагадаємо, електронний інструмент «InSight 3.0» допоможе колективам первинки розробити проект фінансового плану на плановий рік, вносити зміни до фінансового плану протягом року, здійснювати економічний аналіз діяльності, зокрема розрахунок та аналіз індикаторів фінансової стійкості. А також сприятиме проведенню переговорів з персоналом закладу та власником стосовно видатків на оплату праці.

Скористатись оновленим електронним інструментом можуть усі надавачі первинної медичної допомоги, які або мають договір з НСЗУ договір або планують його укласти.

Відео-інструкція з користування «InSight 3.0» та презентаційний матеріал знаходяться за посиланням http://healthreform.in.ua/insight-3-0-e-tool/.

Інструмент можна завантажити ось тут http://healthreform.in.ua/insight-e-tool/.

Звертаємо увагу, що відеоінструкція записана для попередніх версій InSight.

За матеріалами НСЗУ

Календарь

На этой неделе
событий нет

Вверх
Закрыть
Заказать обратный звонок
Будет выполнено оформление подписки на выбранное издание
Телефон
Оформить
Вернуться
Закрыть
Извините, на выбранный вами период подписка не осуществляется. Для того чтобы задать свой вопрос звоните на наши контактные телефоны или воспользуйтесь формой обратной связи