Новости

Операторам поштового зв’язку дозволено доставляти лікарські засоби

24.03.2020

Операторам поштового зв’язку дозволено доставляти лікарські засоби. Про це заявив Міністр інфраструктури України Владислав Криклій за результатами засідання Кабінету Міністрів України 23 березня 2020 року.

Владислав Криклій підкреслив, що Уряд України ухвалив важливе рішення для покращення доступності та зручності отримання лікарських засобів і водночас зменшення мобільності та скупчення людей в аптеках.

Очільник Міністерства зазначив, що таким чином Уряд врегульовує питання щодо забезпечення населення, особливо людей похилого віку, лікарськими засобами та супутніми товарами шляхом їх дистанційного продажу безпосередньо споживачам в умовах карантину.

Потрібно зазначити, що дозвіл на доставку ліків не розповсюджується на наркотичні засоби, психотропні речовини, сильнодіючі та отруйні лікарські засоби, виготовлення та зберігання яких в Україні заборонено.

 

Календарь

На этой неделе
событий нет

Вверх
Закрыть
Заказать обратный звонок
Будет выполнено оформление подписки на выбранное издание
Телефон
Оформить
Вернуться
Закрыть
Извините, на выбранный вами период подписка не осуществляется. Для того чтобы задать свой вопрос звоните на наши контактные телефоны или воспользуйтесь формой обратной связи