Новости

Проведення перевірки знань з питань охорони праці в умовах карантину дистанційно

23.03.2020

У звязку із прийняттям постанови Кабінету Міністрів України від 11.03.2020 № 211 “Про запобігання поширенню на території України коронавірусу COVID-19”, з метою недопущення розповсюдження коронавірусної інфекції, збереження життя, здоров'я і забезпечення безпеки працівників та оточуючих людей перевірки знань з питань охорони праці комісіями, утвореними Управлінням Держпраці  у Кіровоградській області, будуть проводитися у формі дистанційної перевірки знань за умови дотримання вимог, визначених у пункті 3.12 Типового положення про порядок проведення навчання і перевірки знань з питань охорони праці, затвердженого Наказом Державного комітету України з нагляду за охороною праці 26.01.2005 № 15 (далі - Типове положення).

Рекомендуємо керівникам навчальних центрів, які проводять навчання посадових осіб та спеціальне навчання працівників  суб'єктів господарювання до закінчення карантину проводити навчання з питань охорони праці з використанням дистанційного виду навчання, а також з використанням технічних засобів навчання: аудіовізуальних, комп'ютерних навчально-контрольних систем тощо, що передбачено п.3.5. Типового положення, а також забезпечити умови для проведення дистанційної перевірки знань комісією Управління.

Довідково

Дистанційна перевірка знань здійснюється за умови:

  • забезпечення візуальної аутентифікації того, хто проходить перевірку знань з питань охорони праці;
  • особистої присутності членів комісії з перевірки знань з питань охорони праці.

Дистанційна перевірка знань реалізується шляхом передачі відео-, аудіо-, графічної та текстової інформації у синхронному режимі.

Календарь

На этой неделе
событий нет

Вверх
Закрыть
Заказать обратный звонок
Будет выполнено оформление подписки на выбранное издание
Телефон
Оформить
Вернуться
Закрыть
Извините, на выбранный вами период подписка не осуществляется. Для того чтобы задать свой вопрос звоните на наши контактные телефоны или воспользуйтесь формой обратной связи