Новости

НАЗК: кампанію декларування – 2020 продовжено до 1 червня

19.03.2020

17 березня набрав чинності Закон України «Про внесення змін до деяких законодавчих актів України, спрямованих на запобігання виникненню і поширенню коронавірусної хвороби (COVID-19)».

Серед іншого, внесено зміни до Закону України «Про запобігання корупції», згідно з якими у 2020 році продовжено до 1 червня термін подання щорічних декларацій та декларацій після звільнення.

Суб’єкти декларування, які у період до 1 червня 2020 року не мали можливості подати декларацію перед звільненням або повідомлення про суттєві зміни у майновому стані у зв’язку із встановленням на території їх проживання карантинно-обмежувальних заходів, звільняються від відповідальності за несвоєчасне подання такої декларації чи повідомлення у зазначений період. 

Крім того, у НАЗК повідомили, з метою запобігання поширенню гострої респіраторної хвороби COVID-19  особистий прийом громадян Головою Національного агентства, його заступниками відкладено до завершення карантину.

До Національного агентства з питань запобігання корупції можна звернутися письмово за адресою: 01103, м. Київ, бульвар Дружби Народів, 28 або на електронну пошту:  info@nazk.gov.ua.

Також працюють канали повідомлень для викривачів корупції.

За матеріалами НАЗК

Календарь

На этой неделе
событий нет

Вверх
Закрыть
Заказать обратный звонок
Будет выполнено оформление подписки на выбранное издание
Телефон
Оформить
Вернуться
Закрыть
Извините, на выбранный вами период подписка не осуществляется. Для того чтобы задать свой вопрос звоните на наши контактные телефоны или воспользуйтесь формой обратной связи