Новости

Щоб отримати санаторно-курортне лікування в 2020 році необхідно подати до 20 грудня 2019 року заяву та довідку

03.12.2019

Фахіівці Управління виконавчої дирекції ФССУ у Київській області повідомляють, що потерпілим внаслідок нещасного випадку на виробництві, які мають право на проходження санаторно-курортного лікування у 2020 році та перебувають на обліку у відділеннях управління необхідно звернутися до 20 грудня 2019 року за місцезнаходженням особової справи потерпілого із заявою встановленого зразку та довідкою за формою № 070/о для одержання путівки на санаторно-курортне лікування, відповідно до профілю захворювання.

Потерпілі мають право на отримання санаторно-курортного лікування (за санаторно-курортною путівкою) періодично згідно з рішенням МСЕК, а саме:

  • особи з інвалідністю I групи щороку;
  • особи з інвалідністю II групи один раз на два роки або щороку на підставі індивідуальної програми реабілітації;
  • особи з інвалідністю III групи один раз на три роки, один раз на два роки або щороку на підставі індивідуальної програми реабілітації.

Термін санаторно-курортного лікування для потерпілих з наслідками травм, захворюваннями хребта та спинного мозку в спеціалізованих санаторно-курортних закладах становить 45 діб. Термін перебування може бути скорочений до 24 діб за письмовою заявою потерпілого (враховуючи вік потерпілого, характер та складність захворювання тощо).

Термін санаторно-курортного лікування для інших категорій потерпілих становить 24 доби. Залежно від лікувально-діагностичних можливостей санаторно-курортного закладу, курсу та методик лікування, з урахуванням стану потерпілого (характер та складність захворювання, вік тощо) термін санаторно-курортного лікування може зменшуватись до 18 діб.

У Фонді соцстраху нагадуєють: для того, щоб отримати санаторно - курортне лікування в 2020 році, заяву та довідку форми № 070/о необхідно подати до 20 грудня 2019 року.

Календарь

На этой неделе
событий нет

Вверх
Закрыть
Заказать обратный звонок
Будет выполнено оформление подписки на выбранное издание
Телефон
Оформить
Вернуться
Закрыть
Извините, на выбранный вами период подписка не осуществляется. Для того чтобы задать свой вопрос звоните на наши контактные телефоны или воспользуйтесь формой обратной связи