Новости

Стан автономізації закладів, які надають спеціалізовану, високоспеціалізовану, паліативну медичну допомогу та реабілітацію: в НСЗУ створили новий онлайн-дешборд

02.12.2019

В НСЗУ створили новий онлайн-дешборд, на якому можна побачити стан автономізації закладів, які надають спеціалізовану, високоспеціалізовану, паліативну медичну допомогу та реабілітацію.

Дешборд «Стан автономізації закладів, які надають спеціалізовану, високоспеціалізовану, паліативну  медичну допомогу та реабілітацію» складається з трьох розділів: 

  • загальний стан автономізації закладів, які надають спеціалізовану допомогу; 
  • карта стану автономізації закладів за областями; 
  • динаміка автономізації закладів в розрізі областей та регіональних підрозділів.

Інформація дешборду буде корисною місцевій владі, головним лікарям, адже на візуалізації чітко видно, області-лідери, а також, де потрібно посилити темпи автономізації.

Новий дешборд «Стан автономізації закладів, які надають спеціалізовану, високоспеціалізовану, паліативну  медичну допомогу та реабілітацію»  містить інформацію про загальний стан та про динаміку автономізації закладів в розрізі областей та регіональних підрозділів.

На дешборді розміщені не тільки число автономізованих закладів, але й  кількість закладів, для яких цей процес ще триває, а також дані про відсоток автономізованих закладів та про зміну цього відсотка протягом тижня, місяця. Так, на 2 грудня в процесі автономізації знаходяться 251 заклад, а за тиждень частка автономізованих закладів збільшилась на 0,88%.

Графіки, таблиці та карти допомагають аналізувати ступінь автономізації за областями України, за регіональними департаментами НСЗУ, бачити підпорядкування закладів певним органам місцевої влади. Крім того, на карті зручно знайти наступну інформацію про будь-який спеціалізований заклад:   повна назва, адреса, керівник, ЄДРПОУ, власник (орган місцевої влади).

Дешборд оновлюється щодня, на основі даних з Єдиного державного реєстру, а також даних, отриманих від спеціалізованих закладів.

За матеріалами НСЗУ

 

Календарь

На этой неделе
событий нет

Вверх
Закрыть
Заказать обратный звонок
Будет выполнено оформление подписки на выбранное издание
Телефон
Оформить
Вернуться
Закрыть
Извините, на выбранный вами период подписка не осуществляется. Для того чтобы задать свой вопрос звоните на наши контактные телефоны или воспользуйтесь формой обратной связи