Новости

Як державним реєстраторам отримати доступ до Єдиного реєстру довіреностей, ЄДР та ДРАЦС

07.11.2019

До уваги державних реєстраторів ЄДР та ДРРП!

На виконання Закону України від 03.10.2019 № 159-IX «Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо захисту права власності» державні реєстратори можуть отримати доступ до Єдиного реєстру довіреностей, Державного реєстру актів цивільного стану громадян та Єдиного державного реєстру юридичних осіб, фізичних осіб - підприємців та громадських формувань шляхом направлення до відповідної регіональної філії ДП «НАІС» належним чином оформленого Замовлення про надання ідентифікаторів доступу до Єдиних та Державних реєстрів.

Форма Замовлення розміщена на офіційному вебсайті державного підприємства «Національні інформаційні системи»: розділ <Реєстри>, підрозділ <Форми договорів>.

Перевірка справжності бланків нотаріальних документів здійснюється через вебсайт Єдиного реєстру спеціальних бланків нотаріальних документів, розміщеного за посиланням.

Календарь

На этой неделе
событий нет

Вверх
Закрыть
Заказать обратный звонок
Будет выполнено оформление подписки на выбранное издание
Телефон
Оформить
Вернуться
Закрыть
Извините, на выбранный вами период подписка не осуществляется. Для того чтобы задать свой вопрос звоните на наши контактные телефоны или воспользуйтесь формой обратной связи