Новости

Новий збірник рекомендацій для приватно практикуючого лікаря

13.09.2019

В нових умовах роботи - за договором з НСЗУ - кожен приватний лікар-практик, який надає послуги первинної ланки, може укласти договір з Національною службою здоров'я України і отримувати кошти від держави. Аби допомогти медичним працівникам розпочати та налагодити робочий процес власної практики, проект USAID «Підтримка охорони здоров'я» розробив спеціальний посібник «Методичні рекомендації для приватно практикуючого лікаря».

Новий ресурс «Методичні рекомендації для приватно практикуючого лікаря» надасть найповніші відповіді та практичні поради стосовно наступних етапів лікарської практики:

  • створення приватного кабінету лікаря;
  • отримання ліцензії на провадження господарської діяльності з медичної практики;
  • організація діяльності кабінету лікаря;
  • особливості укладання договорів з НСЗУ;
  • підключення до eHealth;
  • партнерство з іншими лікарями-ФОП;
  • найм персоналу;
  • побудова маркетингової стратегії приватного кабінету.

Завантажити посібник «Методичні рекомендації для приватно практикуючого лікаря» можна за посиланням.

Друковану версію можна отримати, надіславши запит на отримання друкованих методичних рекомендацій для приватно практикуючого лікаря за посиланням . Кількість друкованих примірників обмежена.

Станом на 12 вересня 2019 року 181 лікар-ФОП уклав договір з НСЗУ та вже отримали за надання послуг первинної медичної допомоги 41 773 032 грн від держави за обслуговування 135 558 пацієнтів, що їх обрали. І кількість лікарів-ФОП, що стають партнерами НСЗУ, зростає щодня.

Міністерство охорони здоров'я та Національна служба здоров'я за підтримки проекту USAID «Підтримка охорони здоров'я» продовжують створювати нові інструменти та механізми і розробляти методології для підвищення якості надання медичних послуг та ефективності системи охорони здоров'я в цілому.

Календарь

На этой неделе
событий нет

Вверх
Закрыть
Заказать обратный звонок
Будет выполнено оформление подписки на выбранное издание
Телефон
Оформить
Вернуться
Закрыть
Извините, на выбранный вами период подписка не осуществляется. Для того чтобы задать свой вопрос звоните на наши контактные телефоны или воспользуйтесь формой обратной связи