Новости

Держстат опублікував проект Загального табелю (переліку) форм статзвітності на 2020 рік

10.09.2019

Держстат України на своєму офіційному сайті оприлюднив: 

  • Проєкт Альбому форм державних статистичних спостережень на 2020 рік (завантажити)
  • Проєкт Загального табелю (переліку) форм державних статистичних спостережень на 2020 рік (завантажити)

Загальний табель (перелік) форм державних статистичних спостережень на 2020 рік (далі – табель) містить перелік форм державних статистичних спостережень: форм звітності, анкет, інших статистичних формулярів, необхідних для проведення державних статистичних спостережень (далі – форми).

Форми звітності державних органів (крім органів державної статистики) та органів місцевого самоврядування, інших юридичних осіб, що займаються діяльністю, пов'язаною із збиранням та використанням адміністративних даних, до табеля не включені.

Перелік форм структурований відповідно до плану. По кожній формі, згідно з наказом про її затвердження, наводиться її найменування, індекс і періодичність, зазначається, хто подає, та встановлюються строки подання

Також внесено зміни до Переліку форм державних статистичних спостережень та фінансової звітності, які можуть подаватись респондентами в електронному вигляді у 2019 році (станом на 09.09.2019 р.) із застосуванням відповідного програмного забезпечення.

За матеріалами Держстат України 

Календарь

На этой неделе
событий нет

Вверх
Закрыть
Заказать обратный звонок
Будет выполнено оформление подписки на выбранное издание
Телефон
Оформить
Вернуться
Закрыть
Извините, на выбранный вами период подписка не осуществляется. Для того чтобы задать свой вопрос звоните на наши контактные телефоны или воспользуйтесь формой обратной связи