Новости

Скасовано подачу банками дублюючих довідок про обов’язкові резерви

15.08.2019

Для уникнення дублювання статистичної звітності Національний банк скасував подачу банками довідок, які передбачені Положенням №806 від 11 грудня 2014 року "Про порядок формування та зберігання обов’язкових резервів банками України та філіями іноземних банків в Україні". 

Відповідно до діючих Правил організації статистичної звітності, що подається до Національного банку України, затверджених  наприкінці минулого року, банки  подають звітність у форматі ХМL, що містить усю необхідну інформацію про формування та зберігання обов’язкових резервів.

Зниження адміністративного навантаження на банки затверджене Постановою Правління Національного банку №105 від 13 серпня 2019 року "Про затвердження Змін до Положення про порядок формування та зберігання обов’язкових резервів банками України та філіями іноземних банків в Україні". Постанова набирає чинності 15 серпня.

За матеріалами НБУ

Календарь

На этой неделе
событий нет

Вверх
Закрыть
Заказать обратный звонок
Будет выполнено оформление подписки на выбранное издание
Телефон
Оформить
Вернуться
Закрыть
Извините, на выбранный вами период подписка не осуществляется. Для того чтобы задать свой вопрос звоните на наши контактные телефоны или воспользуйтесь формой обратной связи