Новости

Нові правила формування Реєстру лікарських засобів, які підлягають реімбурсації

14.06.2019

Національна служба здоров'я України провела інформаційну зустріч з власниками реєстраційних посвідчень на лікарські засоби, щоб ознайомити з новими правилами проведення внутрішнього редукціону та формування Реєстру лікарських засобів, які підлягають реімбурсації. Експерти НСЗУ з реімбурсації – Олександр Жигінас та Ірина Ліштаба – розказали про найважливіші зміни в урядовій програмі реімбурсації «Доступні ліки» під адмініструванням НСЗУ. Значну увагу на зустрічі було приділено особливостям формування Реєстру лікарських засобів, які підлягають реімбурсації.

Інформаційну зустріч відвідали понад 40 представників компаній, зацікавлених в участі в соціально важливій програмі «Доступні ліки».

Нагадаємо, з 1 квітня 2019 року урядова програма реімбурсації «Доступні ліки» перейшла в адміністрування Національної служби здоров'я України. І вже станом на 13 червня виписано 2,9 млн електронних рецептів, з них вже відпущено – 2,3 млн. «Доступні ліки» відпускають по всій Україні понад 3770 аптек та аптечних пунктів.

Відповідно до постанови Кабінету Міністрів України від 17 березня 2017 року № 152 “Про підвищення доступності лікарських засобів” НСЗУ здійснює внутрішній редукціон. Результати редукціону сформують Реєстр лікарських засобів, які підлягають реімбурсації.

Календарь

На этой неделе
событий нет

Вверх
Закрыть
Заказать обратный звонок
Будет выполнено оформление подписки на выбранное издание
Телефон
Оформить
Вернуться
Закрыть
Извините, на выбранный вами период подписка не осуществляется. Для того чтобы задать свой вопрос звоните на наши контактные телефоны или воспользуйтесь формой обратной связи