Новости

Як подати Заяву про повернення надміру та/або помилково сплачених сум єдиного внеску в електронній формі

17.03.2023
Тема:

Заяву про повернення надміру та/або помилково сплачених сум єдиного внеску можна подати за місцем обліку надміру та/або помилково сплачених сум єдиного внеску особисто платником єдиного внеску чи уповноваженою на це особою, надіслати поштою, подати в електронній формі з дотриманням вимог законодавства щодо електронного документообігу та електронних довірчих послуг.

Надсилання платником заяви в електронній формі реалізовано через приватну частину Електронного кабінету, розміщеного на офіційному вебпорталі ДПС.

Вхід до приватної частини (особистого кабінету) Електронного кабінету здійснюється виключно після ідентифікації особи із використанням кваліфікованого електронного підпису чи печатки. 

Меню «Листування з ДПС» приватної частини Е-кабінету дозволяє створити та надіслати довільну кореспонденцію (лист, заяву, запит тощо) до відповідного контролюючого органу.

Детальніше дізнатися про роботу меню «Листування з ДПС» Електронного кабінету можна, ознайомившись з інструкцією користувача у меню «Допомога» відкритої частини Е-кабінету.

Протягом одного робочого дня після надсилання електронної Заяви до контролюючого органу платника буде повідомлено про вхідний реєстраційний номер та дату реєстрації Заяви в контролюючому органі, до якого дану Заяву направлено. Інформацію щодо отримання та реєстрації Заяви в контролюючому органі платник може переглянути у вкладці «Вхідні документи» меню «Вхідні/вихідні документи» Електронного кабінету. 

Календарь

На этой неделе
событий нет

Вверх
Закрыть
Заказать обратный звонок
Будет выполнено оформление подписки на выбранное издание
Телефон
Оформить
Вернуться
Закрыть
Извините, на выбранный вами период подписка не осуществляется. Для того чтобы задать свой вопрос звоните на наши контактные телефоны или воспользуйтесь формой обратной связи