Новости

У 2023 році місцеві бюджети отримають додаткову дотацію розміром 3 млрд грн для утримання закладів освіти та охорони здоров’я

09.01.2023

На засіданні Уряду прийнято розпорядження Кабінету Міністрів України «Про погодження розподілу додаткової дотації на здійснення переданих з державного бюджету видатків з утримання закладів освіти та охорони здоров’я між місцевими бюджетами у 2023 році».

Зазначене розпорядження схвалено з метою забезпечення виконання норм Бюджетного кодексу України, а також для проведення процедури подальшого розподілу додаткової дотації між місцевими бюджетами.

У Державному бюджеті України на 2023 рік передбачено кошти на додаткові дотації місцевим бюджетам у загальній сумі 3,7 млрд гривень. З цієї суми понад 2,9 млрд грн буде спрямовано для забезпечення належного утримання закладів освіти та охорони здоров’я на місцевому рівні.

Реалізація прийнятого розпорядження у подальшому надає правові підстави для обласних державних адміністрацій здійснювати розподіл додаткової дотації між місцевими бюджетами відповідної області.

За матеріалами Урядовий портал

Календарь

На этой неделе
событий нет

Вверх
Закрыть
Заказать обратный звонок
Будет выполнено оформление подписки на выбранное издание
Телефон
Оформить
Вернуться
Закрыть
Извините, на выбранный вами период подписка не осуществляется. Для того чтобы задать свой вопрос звоните на наши контактные телефоны или воспользуйтесь формой обратной связи