Новости

На порталі Дія можна отримати один з найпопулярніших документів для підприємців – витяг з ЄДР

06.01.2023
Тема:

На порталі Дія можна в кілька кліків отримати витяг з Єдиного державного реєстру (ЄДР). Це один з найпопулярніших документів для українців, які були або є підприємцями.

«Ми будуємо цифрову країну, де бізнес може взаємодіяти з державою в кілька кліків. Найшвидша у світі реєстрація ФОП, можливість подати декларацію і сплатити податки – це лише частина послуг, які доступні для підприємців у Дії. Зараз додали можливість отримати витяг з ЄДР на порталі. Щоб українці могли швидко отримувати потрібні документи і витрачати час на розвиток бізнесу, а не походи в держоргани», – зазначив Віце-прем'єр-міністр – Міністр цифрової трансформації Михайло Федоров.

Витяг з ЄДР є важливим документом, який підтверджує, що ви мали або маєте бізнес, а також містить інформацію про діяльність компанії. Він необхідний в багатьох життєвих ситуаціях підприємців. Наприклад, під час підписання договорів чи для отримання послуг у банках.

Раніше, щоб отримати витяг з ЄДР, необхідно було звертатися до реєстратора, нотаріуса чи йти у ЦНАП. Потім сплачувати адміністративний збір і добу чекати на документ.

Відтепер отримати витяг з ЄДР можна на порталі Дія. Всього у декілька кліків, миттєво і з меншим адмінзбором, порівняно з отриманням документа офлайн.

Для того, щоб отримати витяг з ЄДР, потрібно:

  • увійти на Портал Дія;
  • обрати послугу «Витяг з ЄДР»;
  • переглянути дані, які містяться у реєстрі, і підтвердити їх;
  • оплатити адмінзбір – 100 грн, замість 130 грн офлайн;
  • отримати витяг у форматі ПДФ.

Усе відбувається зручно і швидко. Не потрібно ходити в держоргани і чекати на отримання документа.

Послугу розроблено Міністерством цифрової трансформації спільно з Міністерством юстиції України за підтримки Програми EGAP, що впроваджується Фондом Східна Європа за підтримки Швейцарії.

Календарь

На этой неделе
событий нет

Вверх
Закрыть
Заказать обратный звонок
Будет выполнено оформление подписки на выбранное издание
Телефон
Оформить
Вернуться
Закрыть
Извините, на выбранный вами период подписка не осуществляется. Для того чтобы задать свой вопрос звоните на наши контактные телефоны или воспользуйтесь формой обратной связи