Новости

РІШЕННЯ УРЯДУ: ЗДІЙСНЕНО ПЕРЕРОЗПОДІЛ ОБСЯГУ ТА РОЗПОДІЛ РЕЗЕРВУ ОСВІТНЬОЇ СУБВЕНЦІЇ З ДЕРЖАВНОГО БЮДЖЕТУ МІСЦЕВИМ БЮДЖЕТАМ У 2022 РОЦІ

21.12.2022
Тема:

Учора, 20 грудня 2022 року, Уряд ухвалив розпорядження щодо перерозподілу обсягу та розподілу резерву освітньої субвенції з державного бюджету місцевим бюджетам у 2022 році.

«Для виплати заробітної плати педагогічним працівникам закладів загальної середньої освіти та недопущення кредиторської заборгованості ухвалено розпорядження КМУ щодо перерозподілу обсягу та розподіл резерву освітньої субвенції з державного бюджету місцевим бюджетам у 2022 році», – зазначив Міністр освіти і науки України Сергій Шкарлет.

Перерозподіл видатків та розподіл резерву освітньої субвенції між місцевими бюджетами буде здійснено в обсязі понад 123 млн грн для міста Києва та окремих адміністративно-територіальних одиниць Вінницької, Волинської, Івано-Франківської, Київської, Львівської, Одеської, Полтавської, Тернопільської, Черкаської, Чернівецької та Чернігівської областей.

Нагадаємо, Кабінет Міністрів України схвалив Стратегію впровадження гендерної рівності у сфері освіти до 2030 року та затвердив операційний план з її реалізації на 2022 – 2024 роки.

Календарь

На этой неделе
событий нет

Вверх
Закрыть
Заказать обратный звонок
Будет выполнено оформление подписки на выбранное издание
Телефон
Оформить
Вернуться
Закрыть
Извините, на выбранный вами период подписка не осуществляется. Для того чтобы задать свой вопрос звоните на наши контактные телефоны или воспользуйтесь формой обратной связи