Новости

Служба судової охорони: затверджено порядок виплати додаткової винагороди

21.11.2022

Наказом Державної судової адміністрації України від 31.10.2022 р. № 396 на виконання постанови КМУ від 28.10.2022 р. № 168 затверджено Порядок і умови виплати співробітникам Служби судової охорони додаткової винагороди на період дії воєнного стану.

Додаткова винагорода не входить до складових грошового забезпечення, які враховуються під час нарахування одноразової грошової допомоги при звільненні зі служби, грошової компенсації за невикористані дні основної, а також додаткової відпустки, а також є таким доходом, з якого не утримуються аліменти.

Додаткова винагорода виплачується співробітникам у період дії воєнного стану, за час проходження ними служби, зокрема тим, які виконують службові обов’язки за штатними посадами або на яких у встановленому порядку покладено тимчасове виконання обов’язків за іншими посадами згідно з умовами, передбаченими цим Порядком.

Наказ № 396 застосовується з 24.02.2022 р.

Календарь

На этой неделе
событий нет

Вверх
Закрыть
Заказать обратный звонок
Будет выполнено оформление подписки на выбранное издание
Телефон
Оформить
Вернуться
Закрыть
Извините, на выбранный вами период подписка не осуществляется. Для того чтобы задать свой вопрос звоните на наши контактные телефоны или воспользуйтесь формой обратной связи