Новости

Куди звертатися, щоб отримати допомогу на дітей, які виховуються у багатодітних сім’ях, які потрібні документи?

01.11.2022
Тема:

З 1 березня 2021 р. заяви з необхідними документами приймаються посадовими особами виконавчого органу або центру надання адміністративних послуг виключно з формуванням електронної справи. Заяви з необхідними документами (після формування електронної справи) у паперовому вигляді передаються відповідному органу соціального захисту населення не рідше ніж раз на два тижні.

У сільській місцевості заяви з необхідними документами для призначення соціальної допомоги приймаються відповідальною особою з соціальних питань в об’єднаних територіальних громадах, яка здійснює їх передачу відповідним органам соціального захисту населення.

Перелік документів, необхідних для отримання допомоги:

▪️паспорт громадянина України (паспортний документ іноземця) або інший документ, що посвідчує особу та підтверджує її спеціальний статус

▪️заява одного з батьків, з яким постійно проживає дитина на призначення цієї допомоги 

▪️посвідчення батьків багатодітної сім’ї (з пред’явленням оригіналу). У разі досягнення дитиною з багатодітної сім’ї шестирічного віку подається посвідчення дитини з багатодітної сім’ї (з пред’явленням оригіналу)

▪️свідоцтва про народження всіх дітей

 

Календарь

На этой неделе
событий нет

Вверх
Закрыть
Заказать обратный звонок
Будет выполнено оформление подписки на выбранное издание
Телефон
Оформить
Вернуться
Закрыть
Извините, на выбранный вами период подписка не осуществляется. Для того чтобы задать свой вопрос звоните на наши контактные телефоны или воспользуйтесь формой обратной связи