Новости

Оновлено напрями використання коштів United24

21.10.2022

Кабмін ухвалив постанову від 27.09.2022 № 1052 (далі — постанова № 1052), якою вніс зміни до Порядку використання коштів з рахунка для задоволення потреб охорони здоров’я, затвердженого постановою КМУ від 26.04.2022 № 491.

Так, тепер кошти, що надійшли на рахунок для задоволення потреб охорони здоров’я, можуть спрямовуватися й на:

  • оновлення та модернізацію комунальних багатопрофільних лікарень інтенсивного лікування, а саме: проведення досліджень і передпроєктних робіт, збирання вихідних даних для проєктування, проєктних робіт, експертизи проєкту, експертної оцінки, інженерно-технічних вишукувань та обстежень, погодження та затвердження проєкту, а також виконання робіт із будівництва (нового будівництва, реконструкції, реставрації, капітального ремонту), виконання інших робіт або надання послуг, закупівлю будівельних матеріалів та обладнання тощо;
  • відбудову та модернізацію комунальних закладів охорони здоров’я, що пошкоджені внаслідок бойових дій: виконання робіт із будівництва (нового будівництва, реконструкції, реставрації, капітального ремонту), виконання інших робіт або надання послуг, пов’язаних із відновленням пошкодженого майна, у тому числі закупівлю будівельних матеріалів та обладнання, тощо.

Алгоритм, як подати заявку на відновлення та модернізацію медзакладів за кошти United24, можна переглянути на сайті МОЗ за посиланням https://moz.gov.ua/article/news/likarni-zmozhut-buti-vidbudovani-koshtami-united24.

Постанова № 1052 набрала чинності 29 вересня 2022 року.

Календарь

На этой неделе
событий нет

Вверх
Закрыть
Заказать обратный звонок
Будет выполнено оформление подписки на выбранное издание
Телефон
Оформить
Вернуться
Закрыть
Извините, на выбранный вами период подписка не осуществляется. Для того чтобы задать свой вопрос звоните на наши контактные телефоны или воспользуйтесь формой обратной связи