Новости

Додаткові підстави для звільнення з військової служби під час воєнного стану: ухвалено Закон

27.09.2022
Тема:

Верховна Рада на засіданні 20.09.2022 ухвалила Закон України «Про внесення змін до Закону України “Про військовий обов’язок та військову службу” щодо додаткових підстав звільнення з військової служби під час воєнного стану» (законопроєкт від 17.08.2022 № 7678).

Зокрема, проєкт пропонує встановити додаткові підстави для звільнення з військової служби під час воєнного стану військовослужбовців, які проходять військову службу за призовом під час мобілізації, на особливий період, військову службу за призовом осіб із числа резервістів в особливий період, а саме додати категорію сімейних обставин для звільнення з військової служби під час воєнного стану — наявність у військовослужбовця трьох і більше дітей віком до 18 років.

Відповідні зміни будуть внесені до п.п. «г» п. 2 ч. 4 ст. 26 Закону України «Про військовий обов’язок та військову службу» від 25.03.1992 № 2232-ХІІ.

Цей Закон набирає чинності з дня, наступного за днем його опублікування.

Календарь

На этой неделе
событий нет

Вверх
Закрыть
Заказать обратный звонок
Будет выполнено оформление подписки на выбранное издание
Телефон
Оформить
Вернуться
Закрыть
Извините, на выбранный вами период подписка не осуществляется. Для того чтобы задать свой вопрос звоните на наши контактные телефоны или воспользуйтесь формой обратной связи