Новости

Порядок зняття з обліку непридатних до експлуатації технологічних транспортних засобів

15.09.2022
Тема:

Згідно п. 33 Постанови КМУ від 06.01.2010р. №8 «Порядок відомчої реєстрації та ведення обліку великотоннажних та інших технологічних транспортних засобів», зняття  технологічного транспортного  засобу  з обліку у зв’язку з  непридатністю до подальшого  використання та його вибракуванням (списанням) здійснюється без технічного  огляду транспортного  засобу. Вибракування (списання) технологічного транспортного засобу, що належить юридичній особі, підтверджується актом на списання (ліквідацію) основних засобів, а фізичній особі – її заявою. При цьому свідоцтво про реєстрацію таких технологічних транспортних засобів здається територіальним органам Держпраці.

Таким чином, згідно п. 34 Постанови КМУ від 06.01.2010р. №8 «Порядок відомчої реєстрації та ведення обліку великотоннажних та інших технологічних транспортних засобів», зняття непридатного до подальшої експлуатації технологічного транспортного засобу з обліку здійснюється на підставі  письмової заяви власника, до якої додаються:

  • оригінал свідоцтва про реєстрацію технологічного транспортного засобу;
  • акт ліквідації основних засобів.

У раз втрати  свідоцтва про реєстрацію на технологічні транспортні засоби, які непридатні до подальшого використання та вибраковуються (списуються), власник подає до територіального органу Держпраці посвідчені в установленому порядку документи, що підтверджують факт їх втрати.

Календарь

На этой неделе
событий нет

Вверх
Закрыть
Заказать обратный звонок
Будет выполнено оформление подписки на выбранное издание
Телефон
Оформить
Вернуться
Закрыть
Извините, на выбранный вами период подписка не осуществляется. Для того чтобы задать свой вопрос звоните на наши контактные телефоны или воспользуйтесь формой обратной связи