Новости

Нове свято – День Української Державності

09.06.2022

7 червня, Президент В. Зеленський підписав Закон від 31.05.2022 р. № 2295-ІХ про визнання Дня Української Державності (28 липня) вихідним днем. Його вже  опубліковано в "Голосі України". Тож з 9 червня Закон почне діяти. 

Нагадаємо, що 31 травня 2022 року ВРУ підтримала в цілому проєкт Закону №5864 «Про внесення зміни до статті 73 Кодексу законів про працю України щодо встановлення святкового дня - День Української Державності».

Законом внесено зміну до ст. 73 КЗпП. А саме доповнено її нормою щодо встановлення 28 липня Дня Української Державності як святкового дня. Таким чином, День Української Державності стане святковим вихідним днем.  

Тож вже цим літом, 28 липня, будемо святкувати нове свято – День Української Державності.

Увага! На сьогодні воєнний стан в Україні наразі продовжено до 23 серпня.  У період дії воєнного стану не застосовуються, зокрема, й норми статей 71-73 КЗпП (святкові і неробочі дні). Тому це означає, що офіційних святкових та неробочих днів в Україні немає, а графік роботи та час відпочинку встановлює роботодавець.

Календарь

На этой неделе
событий нет

Вверх
Закрыть
Заказать обратный звонок
Будет выполнено оформление подписки на выбранное издание
Телефон
Оформить
Вернуться
Закрыть
Извините, на выбранный вами период подписка не осуществляется. Для того чтобы задать свой вопрос звоните на наши контактные телефоны или воспользуйтесь формой обратной связи