Новости

З початку війни Фонд виплатив лікарняні для пів мільйона українців

21.04.2022

 

Майже два мільярди гривень лікарняних було виплачено Фондом соціального страхування України з початку війни. Допомоги по тимчасовій втраті працездатності за 55 днів війни отримали 498,8 тисячі українців з усіх куточків України, зокрема зон активних бойових дій.

Попри умови воєнного стану, руйнування окремих приміщень Фонду і технічні обмеження, фахівці ФССУ забезпечують роботу усіх відділень, де це можливо. Так, за час війни Донецьке управління виплатило лікарняні для 16,9 тис. застрахованих осіб, Запорізьке – для 12,9 тис. осіб, Луганське – 2,2 тис. осіб, Харківське – 13,3 тис. осіб, Херсонське – 1,6 тис. осіб, Чернігівське – 9,8 тис. осіб.

Водночас, ми ще продовжуємо налагоджувати роботу і можливість фінансування відділень, які найбільше постраждали внаслідок війни. Зокрема, мова про окремі відділення у Донецькій, Запорізькій, Київській, Луганській, Харківській і Чернігівській областях.

Працівники, чиї роботодавці зареєстровані у відділеннях, які наразі не мають можливості провести фінансування, можуть звернутись до будь-якого зручного відділення Фонду для отримання виплат напряму. Детальніше за посиланням. При цьому, якщо роботодавцем вже було подано заяву-розрахунок, призначення допомоги напряму від Фонду можливе після внесення коригування – наші фахівці допоможуть написати заяву і внесуть зміни.

Перелік відділень ФССУ, які мають можливість здійснювати прийом в умовах воєнного стану та їх контакти оновлюються за посиланням.

Слідкувати за станом фінансування можна у телеграм-каналі ФССУ: https://t.me/socialfund за тегами #фінансування_оперативно і #фінансування_страхувальників.

 За матеріалами ФССУ

 

Календарь

На этой неделе
событий нет

Вверх
Закрыть
Заказать обратный звонок
Будет выполнено оформление подписки на выбранное издание
Телефон
Оформить
Вернуться
Закрыть
Извините, на выбранный вами период подписка не осуществляется. Для того чтобы задать свой вопрос звоните на наши контактные телефоны или воспользуйтесь формой обратной связи