Новости

Підприємці можуть вільно приймати картки до оплати, навіть без наявності РРО - ПриватБанк

22.03.2022

Українські підприємці та ФОПи мають вільно приймати оплату банківськими картками за допомогою торгових POS-терміналів ПриватБанку незалежно від можливості використання реєстраторів розрахункових операцій (РРО). Наразі 125 тис POS-терміналів, встановленних ПриватБанком, щоденно працюють. Крім того, є можливість прийому оплати за допомогою мобільного додатку “Термінал” без фізичного POS-терміналу.

“ПриватБанк докладає максимум зусиль, щоб торговці в теперішній час могли вести свою діяльність так, як і раніше, приймали банківські карти до сплати за товар або послугу”, - каже Євген Заіграєв, керівник Дирекції по роботі з бізнес-клієнтами. - Ми постійно шукаємо можливість встановити POS-термінал чи мобільний додаток підприємцям, навіть в регіонах, де ведуться воєнні дії.”

За уточненнями, які отримав ПриватБанк від Державної податкової служби України, під час воєнного стану всі штрафні санкції за порушення законодавства з питань наявності та використання РРО скасовано.

Також ПриватБанк до кінця березня скасував для всіх інтернет магазинів та клієнтів e-commerce комісії за прийом безготівкової оплати картками українських банків через сервіс Liqpay.

За матеріалами ПриватБанк 

 

Календарь

На этой неделе
событий нет

Вверх
Закрыть
Заказать обратный звонок
Будет выполнено оформление подписки на выбранное издание
Телефон
Оформить
Вернуться
Закрыть
Извините, на выбранный вами период подписка не осуществляется. Для того чтобы задать свой вопрос звоните на наши контактные телефоны или воспользуйтесь формой обратной связи