Новости

Дію атестатів про акредитацію органів з оцінки відповідності продовжено на рік

21.03.2022

Національне агентство з акредитації України продовжило дію атестатів про акредитацію органів з оцінки відповідності, термін дії яких закінчився або закінчується у період воєнного стану. Вони будуть чинними впродовж року. 

Оцінка відповідності – важливий елемент забезпечення якості й надійності товарів та послуг, що виходять на ринок. Україна багато зробила для синхронізації системи з європейськими стандартами. Але сьогодні через вторгнення росії ми змушені адаптувати її до нових реалій. Неперервність функціонування акредитованих органів з оцінки відповідності необхідна для роботи українських підприємств.

Подовження терміну дії атестатів про акредитацію органів з оцінки відповідності дозволить забезпечити безперебійний контроль якості української продукції та швидше відновити потужності підприємств в безпечних регіонах.

Календарь

На этой неделе
событий нет

Вверх
Закрыть
Заказать обратный звонок
Будет выполнено оформление подписки на выбранное издание
Телефон
Оформить
Вернуться
Закрыть
Извините, на выбранный вами период подписка не осуществляется. Для того чтобы задать свой вопрос звоните на наши контактные телефоны или воспользуйтесь формой обратной связи