Новости

IAASB представила оновлене керівництво з управління якістю аудиту

23.02.2022

Рада з міжнародних стандартів аудиту та підтвердження достовірності звітності (IAASB) раніше випустила керівництва на допомогу з впровадженням нових основ управління якістю аудиту. Вони стосуються стандартів управління якістю аудиту ISQM 1 і ISQM 2, однак до цих же основ також відноситься оновлена ​​в 2020 році версія стандарту МСА (ISA) 220 «Контроль якості при проведенні аудиту фінансової звітності». Щодо нього було випущено нове керівництво.

Усі три стандарти обов'язково застосовуватимуться щодо аудиту фінансової звітності за періоди, що починаються після 15 грудня цього року. Ці керівництва роз'яснюють особливості практичного застосування та перехідні положення, але не змінюють самих вимог. Ба більше, ознайомлення з ними не варто сприймати як повноцінну заміну вивченню самих стандартів з управління якістю аудиту.

IAASB закликає аудиторські організації якомога раніше розпочинати впровадження нових основ у практику, тому що в порівнянні з тим, як усе організовано сьогодні, зміни можуть виявитися досить значними.

Календарь

На этой неделе
событий нет

Вверх
Закрыть
Заказать обратный звонок
Будет выполнено оформление подписки на выбранное издание
Телефон
Оформить
Вернуться
Закрыть
Извините, на выбранный вами период подписка не осуществляется. Для того чтобы задать свой вопрос звоните на наши контактные телефоны или воспользуйтесь формой обратной связи