Новости

До уваги користувачів: у 2022 році буде функціонувати оновлена версія СДО «Клієнт Казначейства – Казначейство»

30.12.2021

Казначейство інформує, що 3 січня 2022 року буде здійснено перехід на оновлену версію системи дистанційного обслуговування «Клієнт казначейства – Казначейство» (далі – СДО).

Оновлена версія СДО для попереднього ознайомлення користувачів з інтерфейсом представлена за адресою: https://172.16.31.4/sdo.

Доступ до зазначеної адреси надається клієнтам та користувачам, які зареєстровані у поточній версії СДО (із чинними ключовими даними). Звертаємо увагу, що функціональні можливості версії за даною адресою обмежені, доступ надається виключно у режимі «для перегляду».

У новій версії СДО реалізовано:

  • новий модуль взаємодії органів Казначейства з органами, що контролюють справляння надходжень бюджету, у процесі повернення з державного та місцевих бюджетів помилково або надміру зарахованих коштів;
  • новий, більш зручний та функціональний інтерфейс СДО, розроблений з урахуванням зауважень та побажань користувачів;
  • можливість автоматичного підключення нових рахунків без  додаткового подання Заявок про надання доступу;
  • та інше.

В зв’язку з оновленням версії змінено форми документів, які подаються для організації підключення до СДО.

Користувачі, які зареєстровані у поточній версії СДО, зможуть здійснювати вхід до нової версії без необхідності подання Заявок про надання доступу до СДО. Персональні права, доступ до функцій та операцій таких користувачів  збережені у новій версії СДО.

Для організації підключення нових клієнтів та користувачів, а також у випадку оновлення інформації (зміна ідентифікаційних даних, повноважень, тощо) зареєстрованих користувачів, необхідно подавати документи за оновленими формами.

Більш детальний опис оновленої версії, нова Документація (інструкція) користувача та нові форми документів для організації підключення до СДО за посиланням:

Календарь

На этой неделе
событий нет

Вверх
Закрыть
Заказать обратный звонок
Будет выполнено оформление подписки на выбранное издание
Телефон
Оформить
Вернуться
Закрыть
Извините, на выбранный вами период подписка не осуществляется. Для того чтобы задать свой вопрос звоните на наши контактные телефоны или воспользуйтесь формой обратной связи